Kennis is om te delen

Wij vinden het fijn om onze klanten, partners en andere vakgenoten op de hoogte te houden van de ins en outs op ons werkgebied. Wij hebben nu eenmaal kennis waar u uw voordeel mee kunt doen. Daarom maken wij whitepapers en webinars. Deze stellen we ter beschikking aan iedereen die interesse heeft.


Whitepapers

Over bepaalde onderwerpen hebben wij whitepapers geschreven. Hierin vindt u meer informatie over zaken waar wij van denken dat we er veel over weten of goed in zijn. U kunt deze informatie direct aanvragen. Met de pdf die u via e-mail ontvangt, kunt u direct aan de slag kunt. Ook heeft u dan meteen een mooi naslagwerk. 

U vraagt uw whitepaper hier aan. Geef in het berichtveld aan welke u precies wilt hebben en we sturen u de juiste toe. Zie hieronder wat de onderwerpen zijn die we tot nu toe hebben belicht. 

  • de opties van onze whitepapers volgen snel! 

 

 

 


Webinars

Deelnemen aan een webinar is heel eenvoudig. U meldt zich aan voor een bepaalde webinar door op één van de links hieronder te klikken. U vult uw gegevens in en schrijft zich zo in voor de betreffende datum en tijd.

Daarna gaat het automatisch: u ontvangt van ons een bevestiging en later een herinnering. Op de dag zelf krijgt u ook nog een reminder, zodat u op tijd klaar zit voor de sessie. Een half uur voor aanvang van het webinar ontvangt u de link waarmee u met ons mee kunt doen.

  • Webinar 'Nieuwe functionaliteiten', dinsdag 29 of donderdag 31 augustus
    meer informatie en inschrijven

    Interessant
    Is er een onderwerp waar u heel graag meer over wilt weten? Laat het ons weten via het aanvraagformulier. Bij voldoende interesse voor een bepaald thema zetten we namelijk graag een webinar voor u op!