Webinars beheerders

Er zijn een aantal webinars beschikbaar. On demand, zoals dat heet. Je bepaalt zelf waar en wanneer je ze volgt. Een webinar is kosteloos. Je hoeft je alleen aan te melden via de link hieronder en een uurtje vrij te maken in je agenda. Na aanmelding krijg je een mail met daarin een link om naar het webinar te gaan. Tijdens het webinar kun je vragen stellen. Daar komen we dan op een later moment bij je op terug.  

Hieronder kun je je aanmelden voor één of meerdere webinars. Bekijk ook naar onze opfristrainingen. Deze worden gegeven in
's-Hertogenbosch. 


530314425

Webinar "Inrichting bestuursformatieplan"

Bij dit webinar gaan we in op hoe je het beste een bestuursformatieplan kunt inrichten. Het bestuursformatieplan is een onderdeel van de uitwerking van de strategische beleidsvisie. Het geeft een overzicht van de inkomsten en uitgaven van de personele middelen op basis van de geldende regelingen voor de komende jaren.


Webinar "Nieuwe functionaliteiten december release"

Tijdens dit webinar wordt ingegaan op alle nieuwe functionaliteiten die in december 2018 binnen Cogix zijn doorgevoerd.

 

480585359

Copy of 518226561

Webinar "Nieuwe functionaliteiten in Cogix"

Tijdens dit webinar wordt ingegaan op alle nieuwe functionaliteiten die tot en met augustus binnen Cogix zijn doorgevoerd. 


Webinar "Rapportages bouwen in Cogix"

Gedurende dit webinar wordt toegelicht hoe je zelf rapportages kunt maken in Cogix. Er wordt ingegaan op welke rapportagefeiten en parameters je kan gebruiken tijdens het bouwen van een rapportage. Daarnaast wordt er dieper ingegaan op de verschillende rapportage types in Cogix.

shutterstock_187047656.jpg