Webinars beheerders

Er staat een aantal webinars op stapel. Een webinar is kosteloos te volgen vanaf je eigen werkplek. Je hoeft je alleen aan te melden via de link hieronder en een uurtje vrij te houden in je agenda. Je krijgt voorafgaand aan het webinar een mail met daarin een link. De rest gaat vrijwel vanzelf. Tijdens het webinar gaan we in op jullie vragen.  

Hieronder kun je je aanmelden voor één of meerdere webinars. Bekijk ook naar onze opfristrainingen. Deze worden gegeven in
's-Hertogenbosch. 


Copy of 518226561

Webinar "Nieuwe functionaliteiten in Cogix"
28 en 30 augustus 2018

Tijdens dit webinar wordt ingegaan op alle nieuwe functionaliteiten die tot en met augustus binnen Cogix zijn doorgevoerd. 


Webinar "Nieuwe functionaliteiten december release"
8 en 10 januari 2019 

Tijdens dit webinar wordt ingegaan op alle nieuwe functionaliteiten die in december 2018 binnen Cogix zijn doorgevoerd.

 

480585359

530314425

Webinar "Inrichting bestuursformatieplan"
22 en 24 januari 2019 

Bij dit webinar gaan we in op hoe je het beste een bestuursformatieplan kunt inrichten. Het bestuursformatieplan is een onderdeel van de uitwerking van de strategische beleidsvisie. Het geeft een overzicht van de inkomsten en uitgaven van de personele middelen op basis van de geldende regelingen voor de komende jaren.


Webinar "Rapportages bouwen in Cogix"
data nader te bepalen

Gedurende dit webinar wordt toegelicht hoe je zelf rapportages kunt maken in Cogix. Er wordt ingegaan op welke rapportagefeiten en parameters je kan gebruiken tijdens het bouwen van een rapportage. Daarnaast wordt er dieper ingegaan op de verschillende rapportage types in Cogix.

shutterstock_187047656.jpg