Opfristraining beheerders

Om beter aan te sluiten bij de behoefte van onze klanten, maken we onderscheid tussen trainingen voor besturen die ‘begroten op boekjaar’ en besturen die ‘begroten op schooljaar’. De trainingen voor ‘begroten op boekjaar’ waren in september. De opfristraining voor ‘begroten op schooljaar’ staat gepland in januari 2019.

Wie?
De training is bedoeld voor beheerders van de Cogix-applicaties in het PO, VO en MBO die bij de ingebruikname van onze software al een beheerderstraining hebben gevolgd. Je bent dus al bekend met Cogix, maar hebt ons systeem al een tijdje niet meer gebruikt óf je wilt leren werken met de nieuwste en verbeterde mogelijkheden.

Wat?
Tijdens de training wordt de basiskennis opgefrist, wordt er ingegaan op vragen die voortkomen uit het webinar nieuwe functionaliteiten, bestaat de mogelijkheden vragen te stellen (en direct antwoord te krijgen) en kan kennis en ervaring met andere beheerders uit gewisseld worden.

Waar en wanneer? 
Data:        dinsdag 29 januari 2019 voor schooljaarbegroten
Tijd:          9:00 – 12:00 uur met aansluitend een lunch
Locatie:    kantoor Cogix in ’s-Hertogenbosch (Magistratenlaan 176)
Kosten:     € 75,- per persoon exclusief btw en inclusief koffie, thee en een aansluitende lunch. 

Kom je naar onze training op 29 januari? We raden je aan om dan op 8 of 10 januari ook ons webinar ‘Nieuwe functionaliteiten januari-release’ te volgen. Hier gaan we uitgebreid in op alle nieuwe functionaliteiten in het Cogix-systeem. Tijdens de training zal dit alleen nog kort aangestipt worden.


Webinars

Er staan ook een aantal webinars gepland. Een webinar is kosteloos te volgen vanaf je eigen werkplek.