De techniek achter ons succes

Cogix is een oplossing op ons Anago-platform. De Cogix-oplossing draait online, 'in the cloud' en is benaderbaar met iedere webbrowser. De servers van Anago zijn beveiligd volgens de laatste standaarden zodat alleen u bij uw gegevens kan.

We hebben de techniek voor u onder elkaar gezet:

  • Ons systeem draait in Microsoft Internet Explorer 8 of hoger, Chrome, Firefox en Safari
  • De informatie is versleuteld met 2048 bits SSL encryptie.
  • Dagelijks wordt een backup van de gegevens gemaakt. De backups van de afgelopen 7 dagen (dagelijks), 4 weken (wekelijks) en 6 maanden (maandelijks) blijven bewaard.
  • Cogix koppelt met verschillende technische systemen: financiële-, leerlingvolg- en salarissystemen.
  • De geëxporteerde gegevens uit uw systeem worden via een uploadmogelijkheid in de omgeving ingelezen en verwerkt.
     

Veiligheid staat voorop bij Cogix

Wanneer u werkt met ons systeem, zijn wij verantwoordelijk voor het beheren en bewerken van uw gegevens. Wat ons betreft moet u er blind op kunnen vertrouwen dat dit uiterst veilig gaat. Om ervoor te zorgen dat niemand ongeautoriseerd toegang kan krijgen tot uw gegevens, voeren wij een veiligheidsbeleid. In dit beleid beschrijven wij zaken als veiligheidsbewustzijn, versleuteling van gegevens, authenticatie en incident management. 
 

Koppeling met uw huidige systeem en eigen netwerk

Begroten is belangrijk, maar mag niet te veel van uw tijd kosten. Daarom nemen we veel standaard werk uit handen en koppelen we online met de meest voorkomende systemen, úw bestaande systemen. Hierdoor heeft u altijd de beschikking over de laatste stand van zaken én heeft u altijd actueel inzicht. Op verzoek kan de Cogix-oplossing ook compleet op uw eigen netwerk in huis draaien. Neem contact met ons op voor de opties. Wij vertellen u er graag alles over in een vrijblijvend gesprek en bekijken samen met u de concrete mogelijkheden.

Cogix-oplossingen draaien op moedersysteem Anago

Cogix is gebaseerd op het Anago-platform. Anago is een unieke oplossing voor het maken van online planningsoplossingen op het gebied van resource management, project portfolio management en financiële planning. De Anago-oplossingen draaien volledig in een browser en kunnen eenvoudig worden aangepast aan de behoeften van de organisatie. Doordat Cogix gebruik maakt van deze technologie is ze in staat om snel in te spelen in ontwikkelingen in de markt.


Meekijken in het systeem

Hebben we u enthousiast over onze visie, onze werkwijze en ons systeem? Dan nodigen we u van harte uit om een kijkje te nemen achter de schermen! We hebben een demo waarmee u precies kunt zien en ervaren hoe werken met Cogix nu echt werkt. De demo geeft een goede indruk van wat er allemaal mogelijk is met onze Cogix-software. We laten u de hoofdfunctionaliteiten zien en de mogelijkheden voor uw eigen organisatie. Aan de hand van theorie én een praktijkcase laten we u ervaren hoe ons systeem u het begroten makkelijker maakt. Want soepel begroten is nu eenmaal erg belangrijk!

De demo lopen we met u door in een individueel gesprek, op locatie of via de computer en duurt ongeveer een half uur. Benieuwd? Vraag de demo nu aan!