Heel zwart-wit gezien, is Cogix ‘gewoon’ een softwarebedrijf: wij ontwerpen en bouwen de Cogix-oplossing die het technisch mogelijk maakt om uw planning, begroting en rapportage te vergemakkelijken. Wij doen dit op een heel persoonlijke en menselijke manier. Een manier die wij erg prettig vinden en waarvan we terug horen dat het onze kracht is.
 

Onze stijl

De systemen die we bouwen, zijn kenmerkend voor onze stijl van werken: overzichtelijk, eenvoudig en laagdrempelig. Onze software is dan ook helemaal door onszelf ontwikkeld en wordt keer op keer uitgebreid en aangepast aan de specifieke wensen van onze klanten. Wij geloven in de kracht van standaardsoftware, maar dan wel in software die op maat configureerbaar is voor uw situatie.
 

Compleet pakket

We bieden een compleet pakket aan: bekostiging, personele begroting, materiële begroting, investeringen, meerjarenbegroting, exploitatie-overzicht, scenario-analyse, rapportages en dashboards. U kunt alles in uw systeem terug laten komen. Mét koppelingen naar uw huidige financiële en personele systeem, dus geen dubbele invoer. Alles voor diverse rollen binnen uw bestuur of instelling vorm te geven. Dat ziet er visueel als volgt uit: