Kan ik ergens meer zien van het Cogix-systeem?

Jazeker! Wij hebben een demo ter beschikking. U vraagt deze aan via het aanvraagformulier. De demo geeft een goede indruk van wat er allemaal mogelijk is met onze software. We laten u de hoofdfunctionaliteiten zien en de mogelijkheden voor uw eigen organisatie. Aan de hand van theorie én een praktijkcase laten we u ervaren hoe ons systeem u het begroten makkelijker maakt. Want soepel begroten is nu eenmaal erg belangrijk!

Wat kost werken met jullie software?

Dat berekenen we graag voor u! U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen om uw wensen te bespreken. Wij maken dan op basis van deze wensen een prijsopgaaf voor u.

Geven jullie ook trainingen om me op weg te helpen en te ondersteunen?

Nou en of! Op onze evenementenpagina staan deze trainingen. Ook bieden we regelmatig webinars aan waarvoor onze klanten zich vrijblijvend kunnen inschrijven. Als laatste werken we met whitepapers. Deze zijn momenteel nog in ontwikkeling, maar gaan veel informatie geven over een bepaald onderwerp of thema. Meer informatie over de webinars en whitepapers, en de mogelijkheid ze aan te vragen, vindt u hier.