Cogix in beeld

Ook regelmatig met de handen in het haar als het om begroten, formatieplanning en meerjarenplannen gaat? In iets meer dan 3 minuten laten we graag zien wat we in dat kader kunnen doen en wat we voor toegevoegde waarde kunnen hebben. 

 
 

Webinar Onderwijsbegroting

Nog meer weten over onze mogelijkheden en werkwijze? Voor de fase van begroten hebben we webinars gemaakt: één voor PO en één voor VO. Door hiervoor in te schrijven, wordt in ongeveer 60 minuten aan de hand van praktijkcases duidelijk wat we voor onze opdrachtgevers kunnen doen, hoe we dat doen en waarom we dat graag doen. Het webinar is 'on demand', dus na inschrijving bepaalt u zelf of u direct kijkt of op een later tijdstip dat ú uitkomt. Gewoon een keer doen!

Demo

Om vervolgens nóg wat dieper in te gaan op onze software en mogelijkheden, hebben we een demo ter beschikking. Hiermee neemt u een kijkje achter de schermen. Wij laten u precies zien en ervaren hoe het werken met de Cogix-software gaat. De demo geeft een goede indruk van wat er allemaal mogelijk is. Alleen nog even aanvragen dus...